Huisdieren toegestaan?

Huisdieren toegestaan?

Je hebt een geweldige vakantie gepland voor het hele gezin en je kan niet wachten om te genieten van de periode die jullie collectief kunnen doorbrengen buitenshuis. Jij, jouw partner en de kinderen kunnen niet wachten, maar hoe zit het met jullie huisdier? Die hoort ook bij de familie toch? Het meenemen van een huisdier op vakantie, in een hotel, een restaurant of café is niet onmogelijk, maar is bij lange na niet in elk geval toegestaan. Het is voor jou natuurlijk vervelend wanneer jou en jouw dierenmaatje toegang wordt ontzegd, maar wat doe je eraan? Je kunt gemakkelijk van te voren controleren of het door jou uitgekozen etablissement ook diervriendelijk is. Hieronder volgen een aantal websites die je daarbij een handje helpen.

AirBnB

Neem die AirBnB website bijvoorbeeld. Om te weten te komen of jouw vierpotige vriend welkom is in een accommodatie dien je de “huisregels”van de advertentie beschrijving goed door te nemen. Voor reservering is dit echt van cruciaal belang om op deze manier tijd noch geld te verliezen. De beste en tevens snelste manier van zoeken is door gebruik te maken van de filters. Ga naar de AirBnB website en klik op de soort accommodatie die jij nodig hebt. Klik op meer filters aan de bovenzijde van de pagina. Door verder te scrollen, vind je onder “huisregels” het kopje “huisdieren toegestaan”. Door jouw zoekopdracht te specificeren krijg jij nu alleen advertenties te zien waar huisdieren zijn toegestaan. Voor alle zekerheid wordt er wel altijd geadviseerd om ondanks je bij het zien van het kopje “huisdieren toegestaan” in de advertentie toch even een controle uit te voeren. Dit doe je door simpelweg de huurder te contacteren.

Booking.com

De website van Booking.com werkt op dezelfde wijze. Ga naar de website van Booking.com en klink linksboven op accommodaties. In het met goud omrasterd venster kun je dan jouw gegevens invullen. Dit zijn jouw bestemming en datum van vertrek en intrek, alsook de hoeveelheid mensen die mee reizen. Links vind je allerlei filters die je kunt toepassen. Onder het kopje “Faciliteiten” klik je dan “Huisdieren toegestaan”. Nu krijg je alleen maar zoekresultaten te zien van huurders die huisdieren binnen hun accommodatie toestaan. Ook hier geldt weer dat je het beste eerst deze informatie kunt controleren. Mensen maken nu eenmaal fouten, zeker weten is altijd het beste.

Agoda.com

Ook Agoda.com biedt je de mogelijkheid om snel te weten te komen welke accommodaties jouw huisdier welkom zullen heten en welke dat niet zullen toestaan. Ga naar de website Agoda.com en vul je dag van aankomst en vertrek in, de mensen die meereizen en jouw bestemming natuurlijk ook. Bij de filters klik je op het knopje “meer”. Er vouwt dan een rij uit en onder het kopje accommodatie faciliteiten” kun je dan “huisdieren toegestaan aanklikken”. Klik op klaar om de filters op te slaan. Nu heb je de keuze uit allerlei accommodaties die jou in gelegenheid stellen om jouw huisdier mee te nemen. Onthoud wel: Altijd controleren of de informatie welke online is geplaatst in de praktijk wel klopt.

Reacties zijn gesloten.