Met je viervoeter kamperen in Noord-Holland

Met je viervoeter kamperen in Noord-Holland

Er op uit met je trouwe vriend

De zomer is in zicht en je beleefd de heerlijke zonnestralen liefst in gezelschap van je trouwe viervoeter? Een camping waar je hond naar alle hartenlust kan rondrennen terwijl je gezellig het avondeten klaarmaakt? Een plek waar je niet hoeft na te denken over het welbevinden van je beste vriend? Onze honden en katten zijn tenslotte net zo belangrijk als ieder ander. Noord-Holland biedt tal van campings waar je je huisdier kan laten meegenieten van je welverdiende vakantie. Zo hoeft niemand achter te blijven en is het gezin pas echt compleet. Hieronder geven we jullie alvast een beknopt overzicht van enkele leuke adresjes.

Boerencamping De Kei

Een gezellige zaterdagavond aan de kachel of met het hele gezin helpen bij het melken van de aanwezige koeien? Hou je van natuur en dieren dan is deze camping een echte verrijking. Je kan genieten van heerlijke wandel -en fietstochten langs prachtige velden of er een dagje op uit trekken naar het dichtbij gelegen winkelcentrum.

Camping De Horizon

Hou je van kleinschaligheid? Dan kan De Horizon je vast bekoren. Op slechts drie kilometer van de kust, is dit het ideale zomerverblijf voor jong en oud. Je geniet van het uitzicht op de duinen terwijl de kleintjes de koeienstallen gaan verkennen. Maak je er geen bezwaar van honden aan de lijn te houden, dan kan je hier terecht voor een leuk uitje.

De Karnemelkplaats

Heerlijk genieten van een prachtige locatie terwijl je ondertussen enkele zeldzame watervogels spot. De Karnemelkplaats is een idyllisch pareltje. Niet helemaal fan van het campinggebeuren? Je kan terecht in één van de unieke gastverblijven. De prachtige omgeving en aangename faciliteiten maken van De Karnemelkplaats een plekje om te onthouden.

De Wielen

Genieten van het comfort van totale nieuwbouw? Dan ben je bij bungalowpark De Wielen aan het juiste adres. Het idyllische dorpje ‘Sint Maarten’ zorgt voor unieke sightseeing en gezellige avondwandelingen langs de kustlijn. Een heerlijk avondmaal in één van de talrijke restaurants is de perfecte afsluiter van een mooie dag.

De Boekel

Of je nu verkiest heerlijk te kamperen, te verblijven in een chalet of een familiehuisje te huren, bij De Boekel kom je ongetwijfeld ogen te kort. Een spelletje boerengolf of een bezoek aan de bijzondere kaasmarkt… Het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Wil je je sportieve kant bovenhalen? Huur dan zeker een Kano en verken het waterdomein.

Eindeloze mogelijkheden

Verknocht aan je honden of katten? Dat hoeft je vakantiepret duidelijk niet in de weg te staan. De lijst met unieke campings, waar je viervoeter welkom is, is eindeloos.

Reacties zijn gesloten.