Tafelen in Alkmaar met je trouwe viervoeter

Tafelen in Alkmaar met je trouwe viervoeter

Tafelen met kat en hond

Je geniet ervan om even heerlijk te ontspannen tijdens een lekker dinertje. Net wanneer je je favoriete restaurant wil boeken, krijg je die droevige ‘laat me niet achter’-blik van je trouwe viervoeter. Ook hij wil deel uitmaken van jouw gezellige uitje en je hart breekt bij het idee dat dat niet tot de mogelijkheden behoort. Gelukkig hoef je jezelf niet voor de keuze te stellen. Alkmaar biedt tal van eetgelegenheden waar jij en je hond samen welkom zijn. Toegegeven; niet iedereen wordt even vrolijk van het idee dat ze straks tussen een kwijlende en blaffende bende dineren. Maar hallo, er zijn talloze plekjes waar ze die rust wel kunnen opzoeken. En wij als liefhebber van kat en hond willen natuurlijk ook gewoon ons ding doen. Ben je op zoek naar een plekje waar een heerlijk etentje in gezelschap van je trouwe viervoeter mogelijk is? Wij geven je alvast een lijstje van enkele top adresjes in Alkmaar.

’t stokpaardje

In één van de gezelligste staatjes van Alkmaar vind je dit prachtige restaurantje terug. Of je nu kiest voor een heerlijke vleesschotel of een lekker vegetarisch alternatief, je vindt vast wat naar jouw smaak. En dat in gezelschap van je trouwe vriend… Wat wil een mens nog meer?

De kleine waarheid

Hou je van een huiselijke sfeer met gezellige drukte? In ‘de kleine waarheid’ kom je vast en zeker aan je trekken. Hun ‘proeverijtje is bovendien een absolute aanrader. Een heerlijk tapas geïnspireerd bordje vol lekkers. Tip: Ook handig om af en toe ongemerkt een klein hapje onder tafel te geven.

Il colosseo

Heb je zin om even de zuiderse toer op te gaan? In dit prachtige Italiaans restaurant kan je terecht voor heerlijke authentieke maaltijden. Geleid door echte Italianen met warme harten, voel je je meteen welkom.

Deli

Nog niet uitgekeken op de buitenlandse keuken? Wanneer je besluit de oosterse toer op te gaan, vind je bij Deli ongetwijfeld iets naar jouw wens. Deze Indonesische gerechten kan je in de zomer ook prima verorberen op hun gezellig terrasje. Zo kan je viervoeter meteen genieten van een heerlijk dutje in de zon.

Moeke’s Pannenkoeken

Nog een klein plaatsje bewaard of zin in een heerlijk vieruurtje? Dan ga je best even langs in dit gezellige pannenkoeken huisje. Bovendien zetten zij extra in op mensen met allergie. Je vindt er lactosevrije, suikervrije en glutenvrije alternatieven. Allergisch aan honden- of kattenhaar? Dan blijf je beter uit de buurt. Want ook hier is de trouwe viervoeter helemaal welkom.

Reacties zijn gesloten.